Vacatures

Wolfs Welding Projects is een proffesioneel las- en constructiebedrijf dat altijd opzoek is naar goede vakmensen.

LASSER GEZOCHT!

Functieomschrijving:

Als lasser houd jij je dagelijks bezig met het lassen van zware constructies en diverse funderingspalen op locatie.  Ook kan het voorkomen dat je op locatie zware constructies (volgens tekening) gaat monteren. Deze locaties zijn bouwlocaties met betrekking tot civiele techniek. Dit kunnen zijn projecten in de infra- en civiele sector maar ook in de jachtbouw- of landbouwsector.

Functie eisen:

  • Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van geldige lascertificaten (of bereid bent om deze te behalen). Het gaat om 135/136/138 staal;
  • Je kunt met een snijbrander omgaan;
  • Omdat je ook op locatie gaat werken is het handig als je in het bezit bent van Rijbewijs B;
  • Je hebt je VCA certificaat;
  • Je kunt goed in een team werken en je bent gedreven in je vak.

 Over ons bedrijf:

Je komt te werken binnen een professioneel las- en constructiebedrijf . Wij zijn een jong en gezellig bedrijf maar er wordt echt vakwerk afgeleverd en de mensen die er werken zijn allemaal gedreven in hun werk.

Je krijgt een goed salaris (in overleg) en je kunt jezelf ontwikkelen (bijvoorbeeld extra certificaten halen). Op vrijdagmiddag wordt de week gezamenlijk afgesloten. 


Heb je interesse gekregen en wil je eens komen praten neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op!

Aqusitie van uitzendbureau's stellen wij niet opprijs.